My first swap

November 26, 2008 | Category: Swapping

Ooh I’m so happy, yesterday I received my first swap! I swapped with Erna from BlijAlsMij, and look what I received. I love the fabrics, and I can use the paper handkerchiefs cover very well as I have almost always a running nose…

To the right you can see a glimpse of some things I made and send to Erna:

My first swap

2 Comments

 1. erna
  on November 26th, 2008
  1

  It was such a nice swap! I’ll be blogging about it soon!!!

 2. An
  on November 28th, 2008
  2

  Hoi Petra,

  Wat leuk dat je graag met me wil swappen. Ik zie het helemaal zitten. Ik wacht nog even op het antwoord van Erna. Maar ik heb wel even wat vrije tijd en denk dat ik er eventueel wel twee aan kan.
  Dus, … laat maar weten wat je ongeveer ziet zitten om te swappen. Vorige swap sprak ik een beetje af wat we ongeveer gingen doen, aangevuld met wat verrassingen. Kan je me misschien je mailadres doorgeven, dan spreken we zo verder af, handiger dan je hele blog vol te zetten denk ik.
  Groetjes An

Leave a Reply