DIY ideas with masking tape

April 5, 2012 | Category: DIY, Masking tape

1. Tambouille 2. Tatertots & Jello 3. Parcel post 4. minifanfan 5. meuk is leuk 6. a Creative Mint

To celebrate the new MT tapes available at byPetra, I have collected some great ideas with masking tape. Masking tape (or washi or paper tape) is very versatile to use, it’s easy to tear, I doesn’t leave any glue marks after removing and you can write on it.

These are just a selection of all the creative ideas with masking tape you can find on the internet: paperclip bookmarks by Tambouille, washi tape spring egg wreath by tatertots & jello, masking tape bunting by parcel post, decorated keyboard by minifanfan, paper easter eggs by meuk is leuk and decorated jars and bottles by a Creative Mint.

Have fun creating! xx Petra

2 Comments

 1. Cocky
  on April 7th, 2012
  1

  Ziet er leuk uit .ik ga zeker ook een paar rolletjes bestellen.

  Gr. Cocky

 2. Veronique
  on December 10th, 2012
  2

  Was even aan googlen wat je nou allemaal voor creatiefs met masking tape kunt doen, nou genoeg inspriratie te vinden hier! mijn handen beginnen al te kriebelen, heerlijk al die creatieve projectjes!
  ik ga deze site zeker opslaan bij m,n favorieten! succes!

  veronique

Leave a Reply
  About me

  Hi, I'm Petra, I live in Amsterdam, The Netherlands. I’m running my own business byPetra: selling creative materials, like ribbons in scandinavian style, cute Lecien fabrics and many more, I also organise craft workshops.

  On this blog I will share my inspiration, that I find in books (lots and lots of craft books), magazines, shops, museums and other blogs. You will also find DIY ideas and news from my shop from time to time.
  >>More about me


  Snorfestival 2014

  My webshop

  Follow me

  Nieuwsbrief

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van byPetra, dan ontvang je de PDF met de patronen uit 'Decoreren in landelijke stijl'. En je wordt ongeveer 1 keer per maand op de hoogte gebracht van nieuwe producten, evenementen en leuke DIY ideeën.

      Voornaam:
      Achternaam:
  *  E-mail:

  Nice links:

  heart handmade uk