Warning: Use of undefined constant ‘FS_METHOD’ - assumed '‘FS_METHOD’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/f/e/bypetra.nl/httpd.www/blog/wp-config.php on line 37 Warning: Use of undefined constant ‘direct’ - assumed '‘direct’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/f/e/bypetra.nl/httpd.www/blog/wp-config.php on line 37 Workshops Landgoedfair Mari√ęnwaerdt « byPetra

Volgende week, van 15 tot en met 19 augustus, organiseert Freubelweb workshops tijdens de Landgoedfair Mari√ęnwaerdt. Annemarie Benthem van Annemaries Haakblog, Jos√© Bianca Doornbos, en ik, zijn uitgenodigd ook een aantal workshops te verzorgen.

Op woensdag 15 en donderdag 16 augustus is het de beurt aan byPetra, je kunt dan langskomen om je eigen zomerlichtje te pimpen. Een glazen potje tover je met ijzerdraad, papier, lint, stempels, etc. om tot een gezellig zomerlichtje. Deze workshops starten om 10.30, 11.30, 13.30, 14.30 en 16.30 uur

Voor ‚ā¨ 7,50 kun je je helemaal uitleven en neem je een compleet zomerlichtje mee naar huis.

Tijdens deze dagen zal ik ook materialen te koop hebben, zoals de stempels, inkt, papier, plakband, lint en natuurlijk de Eline’s Huis agenda 2013.

Gezellig om je tijdens een van deze dagen daar te zien!

3 Comments

 1. koralee
  on August 8th, 2012
  1

  Just found your blog and I am loving it. off to take a peek around.

 2. verofleuri
  on August 10th, 2012
  2

  Hello
  Belle inspiration pour ces pots de b√©b√© ‘-)
  Bisous
  re√ßu de ma commande (tr√©s contente) ‘-)

 3. Anne-Marie
  on August 12th, 2012
  3

  Très joli!

Leave a Reply