Warning: Use of undefined constant ‘FS_METHOD’ - assumed '‘FS_METHOD’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/f/e/bypetra.nl/httpd.www/blog/wp-config.php on line 37 Warning: Use of undefined constant ‘direct’ - assumed '‘direct’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/f/e/bypetra.nl/httpd.www/blog/wp-config.php on line 37 Inspiring blogs on Sunday « byPetra

Inspiring blogs on Sunday

August 12, 2012 | Category: Inspiring blogs

One More Mushroom, a blog full with happy colors and DIY ideas for your kids rooms. (Or in my case my own work room :-) )
And together with that, reviews from the loveliest shops.

¬†‚úŅ

One More Mushroom, een blog gevuld met vrolijke kleuren en leuke zelfmaak idee√ęn voor de kinderkamer (of in mijn geval voor mijn eigen werkkamer :-) ) En naast dat alles ook nog eens reviews van de leukste, schattigste winkels.
Images from One More Mushroom

One Comments

 1. Ingrid
  on August 14th, 2012
  1

  Hey Petra, Ik heb heerlijk rondgeneusd op je blog en genoten van alle inspiratie en je geweldig DIY idee√ęn. Wat lief dat je dat met ons allemaal deelt :-)
  Tot gauw!
  Hugs Ing

Leave a Reply