Warning: Use of undefined constant ‘FS_METHOD’ - assumed '‘FS_METHOD’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/f/e/bypetra.nl/httpd.www/blog/wp-config.php on line 37 Warning: Use of undefined constant ‘direct’ - assumed '‘direct’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/f/e/bypetra.nl/httpd.www/blog/wp-config.php on line 37 Inspiring blogs on Sunday « byPetra

Inspiring blogs on Sunday

October 7, 2012 | Category: Inspiring blogs

Unfortunately the last post on the Stina Ballerina blog dates from February this year. As I love browsing through her blog with beautiful colourful pictures, vintage finds and DIY ideas. I can’t get enough of it, so I hope she will be able to pick-up blogging again.

¬†‚úŅ

Jammergenoeg is de laatste post van de Stina Ballerina blog van februari dit jaar. Ik vind het namelijk heerlijk om door haar blog te browsen, met de mooie kleurige foto’s, vintage spulletjes en DIY idee√ęn. Ik kan er geen genoeg van krijgen, dus ik hoop dat ze ooit het bloggen weer kan en wil oppakken.

Images from Stina Ballerina blog

No Comments

Leave a Reply