Image from Stina Ballerina blog

Inspired by this post on last Sundays inspiring blog, I wanted to try if I could make a cross stitch version of this cute little bambi with party hat. Also to give myself a break from the stress of finishing my first book. The last week of November all projects have to be finished and ready for photographing. Then in March 2013 my first book with cross stitch and embroidery designs will hit the stores. So if you want to join me in the cross stitch madness, make your version of this cute bambi and think of a project you can make with it. Please let me know via a comment, if you have a picture to share, as I love to see all the different results.

 

Geïnspireerd door deze blogpost op de Inspiring Blog van afgelopen zondag, wilde ik proberen of ik een kruissteek versie van de schattige Bambi met feesthoedje kon maken. Dit was ook om even wat anders te kunnen doen nu ik in de hectiek zit van het afmaken van mijn eerste eigen boek. De laatste week van november moet alles klaar zijn om gefotografeerd te worden. En dan in maart 2013 ligt mijn eerste boekje met kruissteek en borduur ideeën in de winkel. Wanneer je samen met mij wilt borduren, maak dan dit leuke hertje en bedenk een project waar je het voor kan gebruiken. Als je een foto hebt om met mij te delen, post deze dan in een commentaar, want ik ben erg nieuwsgierig naar al de verschillende resultaten.

3 Comments

 1. Nancy
  on October 12th, 2012
  1

  Oh, hij is mooi!!! Super!! Dank je!!
  Fijn weekend ;-)
  liefs, Nancy

 2. Maaike
  on October 16th, 2012
  2

  Grappig met dat mutsje, dit is toch het hertje uit de boekjes van Agnes Delage Calvet en Anne Sohier maar dan een heel klein beetje anders? Bleu, Blanc etc. Ik heb het al vaak geborduurd, misschien doe ik het nog een keertje zo.

 3. Petra
  on October 16th, 2012
  3

  Hi Maaike, klopt, heb geprobeerd hem meer door zijn pootjes te laten zakken, en natuurlijk een feestmuts gegeven

Leave a Reply