Traveling Cambodia

June 12, 2013 | Category: Vacation

Traveling-Cambodia
Afgelopen maand, in mei, de heetste maand van het jaar… hebben Maarten en ik drie weken door Cambodja gereisd. Ik vond het geweldig! De mensen, het eten, de tempels, de natuur en relaxen en lol maken samen. We hebben weer veel nieuwe herinneringen gemaakt :-)

Deze foto’s zijn een selectie van mijn iPhone/Instagram foto’s, later deze week post ik ook nog een aantal foto’s die ik gemaakt heb tijdens onze foto tours.

 

Last month, in May, during the hottest season of the year… Maarten and I traveled trough Cambodia for three weeks. I loved it! The people, the food, the temples, the nature and relaxing and making fun together. Lots of new memories have been made those weeks :-)

These images are a selection of my iPhone/Instagram pictures, later this week I will share a few photographs I made during the two photo tours we attended.

2 Comments

 1. Famke
  on June 12th, 2013
  1

  Wat leuk dat jullie daar geweest zijn, lijkt me prachtig daar, vooral die tempels.

 2. Petra
  on June 16th, 2013
  2

  Hi Famke, ik vond het inderdaad prachtig, en super aardige mensen, heerlijk eten, dus echt een aanrader :-)

Leave a Reply