Inspiring blogs on Sunday

June 16, 2013 | Category: Inspiring blogs

Sinds ik de blog van Handwerkjuffie een paar weken geleden heb ontdekt, ben ik een groot fan. Vooral haar folklore ontwerpen, jum! Elke keer als ik een update voorbij zie komen, krijg ik zin om zelf te beginnen. Ben ook een beetje jaloers op de kleuren in haar huis :-) ik denk niet dat ik dat er hier thuis doorheen krijg buiten mijn werkkamer… ;-)

Ever since I discovered the blog of Handwerkjuffie a few weeks ago, I’m a huge fan. Especially her folk designs, yum! Every time I see an update in my stream, I feel the urge to start creating myself. I’m a bit jealous too about the colors she has used in her home :-) I don’t think I will be allowed to use those outside my home office… ;-)

Blog-HandwerkjuffieImages from Handwerkjuffie

4 Comments

 1. Handwerkjuffie
  on June 16th, 2013
  1

  Wat een ontzettend leuk berichtje over mijn blog heb je geschreven! Heb meteen een hoop van jouw berichtjes gelezen… Wat een leuk blog. Ik heb je al een paar keer gezien op markten/beurzen en ook je kaartje hier. Grappig om je nu weer te herontdekken.

  Waanzinnig ook dat je zelf een boek hebt gemaakt. Dat is voor mij ook nog een droom die verwezenlijkt moet worden. Net als je (web)winkeltje. Wie weet ooit… Wat dat betreft ben je ook voor mij een grote inspiratiebron!

  Groetjes, stephanie
  Handwerkjuffie.nl

 2. Petra
  on June 16th, 2013
  2

  Wat leuk Stephanie! Grappig dat we elkaar dus al eerder zijn tegengekomen, en dat ik geen idee had :-) En ik kijk uit naar een boek van jouw hand!
  Gewoon met een idee naar je favoriete uitgever gaan, en wie weet :-)

 3. Wien-art
  on June 16th, 2013
  3

  hai Petra,
  dat gevoel ken ik… Handwerkjuffie is super leuk met al die kleuren en dat folklore. Heerlijk om daar rond te neuzen.
  Groetjes, Corine

 4. Handwerkjuffie
  on August 31st, 2013
  4

  Hoi Petra,
  Onlangs heb ik je boekje Stitch by Stitch aangeschaft. Helemaal om vrolijk van te worden, al die lieve borduursels. En weet je nog dat ik ook wel zo’n boekje zou willen maken? Nou, hij gaat er komen hoor! De eerste knutsels ervoor zijn gemaakt, de eerste beelden inmiddels geschoten. Hij gaat er echt komen! Mede dankzij jou! Nogmaals bedankt voor de tip en het duwtje in de rug, zeg maar!!

  Groetjes, Stéphanie (Handwerkjuffie.nl)

Leave a Reply
  About me

  Hi, I'm Petra, I live in Amsterdam, The Netherlands. I’m running my own business byPetra: selling creative materials, like ribbons in scandinavian style, cute Lecien fabrics and many more, I also organise craft workshops.

  On this blog I will share my inspiration, that I find in books (lots and lots of craft books), magazines, shops, museums and other blogs. You will also find DIY ideas and news from my shop from time to time.
  >>More about me


  Snorfestival 2014

  My webshop

  Follow me

  Nieuwsbrief

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van byPetra, dan ontvang je de PDF met de patronen uit 'Decoreren in landelijke stijl'. En je wordt ongeveer 1 keer per maand op de hoogte gebracht van nieuwe producten, evenementen en leuke DIY ideeën.

      Voornaam:
      Achternaam:
  *  E-mail:

  Nice links:

  heart handmade uk