Warning: Use of undefined constant ‘FS_METHOD’ - assumed '‘FS_METHOD’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/f/e/bypetra.nl/httpd.www/blog/wp-config.php on line 37 Warning: Use of undefined constant ‘direct’ - assumed '‘direct’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/f/e/bypetra.nl/httpd.www/blog/wp-config.php on line 37 Eline’s Buitenhuis Summer Pop-Up Shop « byPetra

EBH-Summer-pop-up-shop

Eline’s Buitenhuis is een boek vol leuke zelfmaak idee√ęn in frisse zomer kleuren. Ik vond het dus een super idee om mijn twee marktdagen in juli in het teken te zetten van dit mooie boek.

Daarom organiseer ik in juli twee keer de Eline’s Buitenhuis Summer Pop-Up Shop.
Op zondag 7 juli van 12 tot 18 uur tijdens de Sunday Market in Amsterdam en op woensdag 17 juli van 10 tot 17 uur tijdens de Weversmarkt in Hoorn.

Op deze dagen kun je in de kraam van byPetra de projecten uit Eline’s Buitenhuis in het echt bekijken, de bijbehorende materialen √©n een gesigneerd exemplaar aanschaffen. Eline Pellinkhof zal er deze dagen zelf ook zijn, welk tijdstip dat laat ik nog even weten.

Gezellig om je 7 en/of 17 juli te zien en te spreken!

No Comments

Leave a Reply