Foto credit Joost de Wolf uit: Eline's Buitenhuis

DIY-Vilt-bloemen-EBH-copyright

Eline's Buitenhuis stof EP5 02 Eline's Buitenhuis stof EP2 13 Eline's Buitenhuis stof EP2 11 Wolvilt bundel bloemen Kanzashi flower maker Stofknopen 23 mm

1. EBH stof EP5 02   2. EBH stof EP2 13   3. EBH stof EP2 11   4. Wolvilt bundel bloemen   5. Kanzashi Flower Maker   6. Stofknopen 23 mm

Ook voor het nieuwe boek van Eline Pellinkhof, Eline’s Buitenhuis, heb ik weer een aantal projecten mogen maken. Een van mijn favorieten zijn wel deze bloemen van vilt en stof. De werkbeschrijving van deze bloemen kun je vinden op pagina 63 van het boek. De gebruikte materialen heb ik hier voor je bij elkaar gezet, zodat je ze makkelijk kunt vinden in de webshop.

Wanneer je deze bloemen, en andere projecten uit het boek, graag live wilt bewonderen, dan kan dat komende zondag 7 juli op de Sunday Market in Amsterdam.

Eline Pellinkhof zal van 12:00 tot 16:00 ook aanwezig zijn in de kraam.

These wool felt flowers are one of the projects I designed for the recent Eline’s Buitenhuis book by Eline Pellinkhof. You can find the workdescription on page 63 of the book. I gathered the used materials above, so it’s easy to find them in my webshop.

2 Comments

 1. Ann
  on July 17th, 2013
  1

  One of my favourite projects from the book – so pretty!

 2. Petra
  on July 18th, 2013
  2

  Thanks Ann :-)

Leave a Reply
  About me

  Hi, I'm Petra, I live in Amsterdam, The Netherlands. I’m running my own business byPetra: selling creative materials, like ribbons in scandinavian style, cute Lecien fabrics and many more, I also organise craft workshops.

  On this blog I will share my inspiration, that I find in books (lots and lots of craft books), magazines, shops, museums and other blogs. You will also find DIY ideas and news from my shop from time to time.
  >>More about me


  Snorfestival 2014

  My webshop

  Follow me

  Nieuwsbrief

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van byPetra, dan ontvang je de PDF met de patronen uit 'Decoreren in landelijke stijl'. En je wordt ongeveer 1 keer per maand op de hoogte gebracht van nieuwe producten, evenementen en leuke DIY ideeën.

      Voornaam:
      Achternaam:
  *  E-mail:

  Nice links:

  heart handmade uk