Warning: Use of undefined constant ‘FS_METHOD’ - assumed '‘FS_METHOD’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/f/e/bypetra.nl/httpd.www/blog/wp-config.php on line 37 Warning: Use of undefined constant ‘direct’ - assumed '‘direct’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/f/e/bypetra.nl/httpd.www/blog/wp-config.php on line 37 Inspiring blogs on Sunday – Jip by Jan « byPetra

Jip by Jan volgde ik al een tijd voordat ik haar sprak en ontmoette naar aanleiding van het boekje van Arda Meiburg (Leuks met lapjes) Met haar gehaakte poef uit Haken en Kleur heeft ze me ge√Įnspireerd hier ook aan te beginnen, de eerste is af en heb al garen in huis voor de volgende twee :-) Jip by Jan is een blog vol met handige tips en DIY idee√ęn en af en toe ook erg leuke give-aways.

Blog-review-Jip-by-Jan

One Comments

  1. Janneke Assink
    on May 24th, 2014
    1

    Sorry, ik zie dit nu pas, was afgelopen week (en de komende) volop met pup Max bezig … Maar wat leuk! Dank je wel voor je complimenteuze post *bloos*!

Leave a Reply