Earlier this year I designed and wrote some DIY projects for the spring edition of the magazine ‘Decoreren in landelijke stijl‘. The pictures in this post show an impression of the publication. If you want to receive a PDF copy of the items with my designs (in Dutch), you only have to subscribe to the byPetra newsletter. You can subscribe via the form in the right hand sidebar.

You can also still participate in the competition to win a workshop for two in the byPetra atelier (till September 13th). More information can be found in the PDF.

Eerder dit jaar heb ik een aantal projecten ontworpen voor de voorjaarseditie van het tijdschrift ‘Decoreren in landelijke stijl‘. De foto’s in deze post laten een impressie zien van de publicatie. Als je een volledige versie in PDF van de items met mijn ontwerpen wilt ontvangen, hoef je je alleen maar in te schrijven voor de byPetra nieuwsbrief. Inschrijven kan via het formulier in de rechterkolom.

Je kan ook nog steeds meedoen aan de prijsvraag voor het winnen van een workshop voor 2 (nog tot 13 september). Meer informatie kun je vinden in de PDF.

One Comments

  1. Alette
    on July 7th, 2012
    1

    Ziet er leuk uit! Ik kende het blad nog helemaal niet. Kan ik er ook aan komen als ik al ingeschreven ben voor je nieuwsbrief? :-)

Leave a Reply