One of my favorite… cookbooks

July 27, 2012 | Category: Baking

I love to bake: cakes, cupcakes, meringues, etc. If I think it will taste good, and it looks nice, I want to make it. A few years ago I got a KitchenAid mixer as a birthday present, and since then I love to bake even more :-)

As I do for craft books, I’m also always on the look for pretty and nice cook and baking books. Six months ago, I came across ‘A piece of cake’ by Leila Lindholm in my local library. I loved it so much I decided to buy my own copy.

So far I made the chocolate cupcakes, a summer cake with blueberries, and a few others, but the success recipe is by far the lemon and poppy seeds cupcakes.

You can buy your English version here
and your Dutch version here

Ik vind het heerlijk om taarten en cakes te bakken, maar ook toetjes en andere zoete dingen maak ik graag. En sinds ik een paar jaar geleden een KitchenAid mixer voor mijn verjaardag heb gekregen, vind ik het nog leuker om te bakken :-)

Net zoals met ‘Crea’ boeken, ben ik ook altijd op zoek naar mooie boeken met lekkere bakrecepten. Een half jaar geleden kwam ik ‘A piece of cake’ van Leila Lindholm tegen in de bibliotheek, en deze vond ik zo leuk dat ik gelijk het boek voor mezelf gekocht heb.

Tot nu toe heb ik de chocolade cupcakes, een zomer cake met bosbessen, en nog een paar andere recepten gemaakt, maar de citroen maanzaadcakejes zijn tot nu toe wel het succes nummer, lekker fris en een aparte smaak.

Je kunt hier de engelse versie bestellen
en hier de Nederlandse

One Comments

  1. Shaula
    on July 27th, 2012
    1

    Dat ziet er heerlijk uit!! Dank voor het delen

Leave a Reply