One of my favorite color combinations are the lush green of trees in late spring and the blue sky on a bright day. When I worked in The Hague for a few months in spring and traveled there from Amsterdam by train, I was amazed by those beautiful colors together. Splashing in a few other brights, it makes one of my favorite color combinations.

For the image of this post I used a free photo layout template of PuglyPixel. Her blog is full with free goodies to embellish your blogposts, I love it. And if you have your own blog, I recommend visiting this webpage for some fun creative blog inspiration.

 

Een van mijn favoriete kleurencombinaties is het frisse groen van bomen aan het eind van de lente en het helder blauw van de lucht op een zonnige dag. Toen ik een tijdje in Den Haag werkte in het voorjaar, reisde ik daar heen van Amsterdam met de trein. Ik kon mij dan echt vergapen aan deze mooie kleuren samen. Met nog een paar heldere kleuren erbij, maakt het een van mijn favoriete kleurencombinaties.

Voor de foto bij deze blogpost heb ik een foto layout template gebruikt van PuglyPixel. Haar blog staat vol met gratis goodies om je blog te pimpen. Wanneer je zelf ook een blog bijhoudt, zou ik zeker eens rondneuzen op haar website, je vindt vast weer veel leuke ideeën en inspiratie voor je eigen blog.

One Comments

  1. Karen
    on August 4th, 2012
    1

    I love this color palette too!

Leave a Reply