My vacation in Instagram pics

September 26, 2012 | Category: Vacation


Last two weeks I spend my days off on the beautiful island of Texel. I’m blessed with parents in law who own a nice holiday cottage right behind the Slufter. I did some cross stitching for the book, visited the wholesale office of De Witte Engel, answered e-mails, but further no work. I didn’t even bring the big camera, only took some pictures with my iPhone as I am an Instagram addict :-) Please see on the right for a link to my Instagram account.

 

Afgelopen twee weken was ik op vakantie op het heerlijke eiland Texel. Ik heb het geluk dat mijn schoonouders daar een heerlijk vakantie huisje hebben achter de Zanddijk bij de Slufter. Ik heb wat geborduurd voor het boek, naar de groothandel van De Witte Engel geweest, wat e-mails beantwoord, maar verder geen werk deze dagen. Ik heb zelfs mijn grote camera niet meegenomen, alleen foto’s gemaakt met mijn iPhone, ik ben verslaafd aan Instagram namelijk :-) Hier rechts kun je de link naar mijn Instagram account vinden als je meer wilt zien.

No Comments

Leave a Reply