DaWanda Sinterklaas give-away

December 1, 2012 | Category: Give away

Last summer DaWanda launched their Dutch website with a very fun design market in Amsterdam.
I visited that market, and got to know lots of new inspiring shops.

From DaWanda I received a very nice Sinterklaas present: a € 20,- gift voucher. I have spend it on a cute Miss Honeybird stamp from my wish list .

And the best part of this present, I may give away one too! If you want to make a chance to win this € 20,- voucher, please leave a comment and share with me your DaWanda favourite.

A few of my DaWanda favourites you can find below, the link will take you to the product page.

On the day of Sinterklaas, December 5th, I will announce the winner.

 

Afgelopen zomer heeft DaWanda de Nederlandse versie van hun website gelanceerd met een gezellige design markt in Amsterdam. Ik was daar ook en heb veel leuke nieuwe winkeltjes ontdekt.

Deze week ontving ik een geweldig Sinterklaas cadeau van DaWanda: een € 20,- gift voucher. Ik heb hem gelijk besteed aan een leuke stempel van Miss Honeybird, die al een tijdje op mijn wish-list stond.

En het leukste aan dit cadeau vind ik eigenlijk, dat ik er ook een mag weggeven! Als je kans wilt maken op deze € 20,- gift voucher, laat dan een commentaar achter bij deze post, en laat me jouw DaWanda favoriet weten.

Een paar van mijn DaWanda favorieten vind je hierbeneden, de link opent gelijk de productpagina.

Op 5 december zal ik de winnaar bekend maken, is dat niet een leuk Sinterklaas cadeau :-)

15 Comments

 1. Corine
  on December 1st, 2012
  1

  Hai, nou super leuk dat jij een bon van €20,- hebt gewonnen en er zelf ook 1 weg mag geven.
  Ik houd mij aanbevolen hoor!
  Die stempel met You have got mail en dat vogeltje is wel er cute. Maar ook die cadeau labels vind ik ech leuk van Dwanda.
  Fijn weekend!
  Corine

 2. Corine
  on December 1st, 2012
  2

  Leuke give-away!
  Ik vind veel op Dawanda leuk, maar één van mijn favorieten zijn de Honeycomb bollen van Buiten-de-lijntjes!

 3. ANA
  on December 1st, 2012
  3

  I have seen so many beautiful stuff in the shop, I didnt’ know it. Too difficult to choose just one thing, but for example the owl lamp, I think it’s awesome.
  http://nl.dawanda.com/product/34780841-Lampenschirm-Eulenparade
  Thank you for the give away!!!

 4. Silvana
  on December 1st, 2012
  4

  Wauw wat leuk zeg! Oh, ik had zo’n spijt dat ik op Flavourites live geen stempels heb gekocht bij Miss Honeybird… ha, dat ga ik dan gelijk doen als ik deze gift voucher win!

  Groetjes,
  Silvana

 5. renee
  on December 1st, 2012
  5

  Ahhh wat een feest, ik denk dat ik de mooie witte sjaal voor meisjes zou kiezen, van miss anna, maar er zoveel meer wat mooi is. wie weet ?

 6. alexandra
  on December 1st, 2012
  6

  Geweldig mooi zo’n give away. Ik ben dol op uiltjes en ze hebben daar hele mooie en leuke dingen van ;-) daar word ik vrolijk van met dit druilerige weekend weer!

 7. blancouleur
  on December 1st, 2012
  7

  Leuke give-away!! Ik doe heel graag mee! Ik had al veel leuks ontdekt op Dawanda, maar die poster van Indie-ish is wel heel leuk!

 8. Marcha
  on December 2nd, 2012
  8

  Wat een verwennerij van Dawanda! Ik doe heel graag mee, want van cadeautjes voor jezelf kan je nooit genoeg hebben ;) (of om het weer weg te geven, dan is uitzoeken ook zo leuk!)

 9. Nicolette
  on December 2nd, 2012
  9

  Wat een leuke hebbedingetjes verkopen ze daar. Ik ben helemaal ‘into de uiltjes’ maar nu ik dit vosje heb gezien op het telefoonhoesje heb gezien ben ik opnieuw verliefd geworden! Dank je wel voor dit blije gevoel op de vroege zondagmorgen!

 10. Himiko
  on December 2nd, 2012
  10

  Ik ben een grote fan van de vosjes portemonnee die ook in jouw favorieten schittert. Maar dat neemt niet weg dat je wel zou kunnen verdwalen tussen al het moois dat Dawanda te bieden heeft…

 11. Ilya Tuit
  on December 2nd, 2012
  11

  Kruidenrekje !! Love it !!

 12. Alette
  on December 2nd, 2012
  12

  Kijk, dat is altijd leuk om te krijgen! En wat leuk dat je er ook 1 weg mag geven! Ze hebben zo veel leuks maar favoriet zijn toch wel de houten have a nice day stempel en dit shirtje http://nl.dawanda.com/product/37027961-HoHoHo-Weihnachts-Eule-Langarmshirt-fuer-Kinder Echt helemaal leuk voor m’n dochtertje!

 13. Lydia
  on December 3rd, 2012
  13

  Wat een gave site! Dit kende ik nog helemaal niet!
  Wat zijn jouw stempels gaaf. Maar ik heb ook hele stoere agenda’s van Schoonspul gezien (de kaft is van koeienhuid).
  Prachtige kralen van purestyle… en nog veel meer! Teveel om op te noemen. Een goede site op cadeaus te scoren voor de Kerst!!

 14. Annette
  on December 4th, 2012
  14

  Ik kende de site eigenlijk nog niet. Maar wat een leuke spullen zijn daar te koop. Als ik de bon zou winnen zou de keus voor mij toch niet zo heel moeilijk zijn. Zo een lief vintage hertje van Liefgeval wordt het dan zeker. Zo een hertje staat al heel lang op mijn wensenlijstje. Dus nu maar duimen.
  Annette

 15. Linda Medendorp
  on December 4th, 2012
  15

  Nou, graag!!

  :-) Linda Medendorp