Inspiring blogs on Sunday

June 30, 2013 | Category: Inspiring blogs

Ik heb me voorgenomen dat ik dit jaar beter wil leren fotograferen. Omdat ik de techniek al redelijk in de vingers heb, ligt dat bij mij vooral op het vlak van styling. Om dat beter te kunnen leren heb ik bedacht dat ik zou kunnen beginnen met het proberen namaken van foto’s die ik mooi en gezellig vind.

Tijdens mijn zoektocht naar foto’s die ik mooi vind, stuitte ik op de blog van Simone, ‘Simones Kitchen‘. Zij was ook aanwezig tijdens de bloggerslunch van vorige week, en ik zag een paar van haar foto’s via Facebook en was meteen enthousiast. En ze deelt ook nog eens heerlijke recepten. Volgens mij krijg je, net als ik, ook gelijk zin in de zomer als je bladert door haar blog.

 

This year I have the intention to learn to take better pictures. My technical knowledge about photography is ok, it’s more the styling where I can improve. To learn better styling, I thought I could collect pictures I like, and try to re-create them.

During my search for examples, I discovered the blog of Simone ‘Simones Kitchen‘. She also joined the blogerslunch last week, and I was very enthusiastic when I saw a few of her pictures on Facebook. On her blog she also shares yum recipes. I think you will feel for summer when you browse through her blog, just like me.
Blog-Simones-Kitchen

Images from Simones Kitchen

One Comments

  1. Simone
    on June 30th, 2013
    1

    He wat leuk Petra! Ik denk ineens waar komt al dat verkeer vandaan.. ;) Bedankt voor het stukje!

Leave a Reply