crafty-december

Ik probeer elk jaar eind december 2 weken vrij te plannen. Ik ga zuinig om met mijn vrije dagen of als het nodig is koop ik er een aantal extra. Want december is zo druk met verjaardagen en de feestdagen dat ik het echt heerlijk vind om die dagen lekker thuis te kunnen zijn en mijn eigen dingen te kunnen doen. Dit jaar ben ik heerlijk creatief bezig geweest, nieuwe dingen uitgeprobeerd in de keuken, mijn nieuwe naaimachine ingewijd en heel veel gehaakt :-)

Op Instagram heb ik regelmatig foto’s geplaatst van mijn creaties, die ik hier nu ook met jullie op mijn blog gedeeld heb.

Ik zit weer vol met ideeën voor mijn blog en shop, dus de komende tijd hoop ik hier weer meer aanwezig te zijn :-)

 

Every year at the end of December, I plan to have two weeks off. I try to save my vacations days, or when needed I buy some more days. Because December is very busy with birthdays and Hollidays, I need a bit of time on my own. I love to spend time at home, try new things in the kitchen, and be crafty. This year I crocheted a lot and tried my new sewing machine, which was a birthday present :-)

On Instagram I shared pictures of my creations, which I shared here now too.

I’m full with new ideas for my blog and webshop, so I hope to be here more often the coming time :-)

No Comments

Leave a Reply