Handmade-Happy-cover
Afgelopen december heeft Claire, van heart handmade UK, Merry Makings uitgebracht. Een online tijdschrift vol met zelfmaak en decoratie ideeën voor de winter maanden. Daarna zei ze dat ze dat noooooit meer zou doen, zoveel bloed zweet en tranen had het maken gekost.

Maaaaaar, omdat er zoveel positieve reacties op gekomen zijn, heeft ze een zomer editie gemaakt, Handmade Happy, samen met een aantal andere creatieve bloggers, waaronder Maartje van Silly Old Suitcase, die ik ken van de Yvestown Fair en ik ben groot fan van de sieraden die ze maakt.

Het gratis online tijdschrift staat vol met leuke ideeën om je huis, tuin en/of balkon in zomersferen te brengen. Ik vind de opmaak en fotografie prachtig, en ik hoop dat Claire nog veel meer edities zal gaan maken :-)

 

In December last year, Claire from heart handmade UK, published Merry Makings full with craft and decorating ideas for the Hollidays. She thought she would never go through the painful process of publishing again. But….. because by popular demand…. there’s now a summer edition!

The free online magazine is renamed to Handmade Happy with contributions of lots of lovely crafters, for example from Maartje from Silly Old Suitcase who is an Yvestown Fair friend and I’m a big fan of the jewellery she makes. Handmade happy is full with inspiration for summertime crafting and decorating and the look&feel and photography is just stunning. Please keep publishing Claire :-)

Handmade-Happy-projects

One Comments

  1. DianeM
    on May 27th, 2014
    1

    OMGoodness – the magazine is wonderful! Thank you so much for sharing the link <3
    Smiles, DianeM

Leave a Reply